ul. Ornecka 1
11-100 Lidzbark Warmiński
woj. warmińsko-mazurskie
Telefon oficera dyżurnego jednostki: 261 317 222
Fax oficera dyżurnego jednostki: 261 317 449
Ktoś ma tam wtyki moze by wpadli z czyms ekstra:}

Ogłoszenia |
---|
Zachęcamy wszystkich do przekazania 1% podatku na Grupę Historyczną Guttstadt. Zebrana kwota zostanie przeznaczona na działania statutowe grupy. Przekazania środków z tytułu 1% należnego podatku można dokonać wpisując w zeznaniu podatkowym KRS: 0000260433 i wskazując jako cel szczegółowy: GUTTSTADT. Wszystkim darczyńcom z góry dziękujemy. |
Ktoś ma tam wtyki moze by wpadli z czyms ekstra:}
spajder napisał(a):Mam znajomego kapralinę, tyle że muszę mu dać wytyczne co mieli by robićNa czym ta wizytacja miałaby
polegać?
Jeśli nie jest za późno-może bym się do Was wybrał? Chociaż mój "nowy" nabytek do przemieszczania się nie daje żadnych gwarancji dotarcia na miejsce.
Beatricze napisał(a):wysyłam projekcik planszy
w polu gdzie flaga można by wstawić mapkę bo jest dużo miejsca na planszy ....
zisio8219 napisał(a):Jeśli nie jest za późno-może bym się do Was wybrał? Chociaż mój "nowy" nabytek do przemieszczania się nie daje żadnych gwarancji dotarcia na miejsce.
To Poldek przeszedł na emeryturę ?
Catadero napisał(a):zisio8219 napisał(a):Jeśli nie jest za późno-może bym się do Was wybrał? Chociaż mój "nowy" nabytek do przemieszczania się nie daje żadnych gwarancji dotarcia na miejsce.
To Poldek przeszedł na emeryturę ?
Poldek "nabrał patyny", takiej rdzawej, i wciąż nie mogę się zdecydować-remont czy szrot? Ale chyba to pierwsze. Zakupiłem Astrę kombi, za śmieszną kasę, ale jakoś nie mam pełnego zaufania do niej.
C.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość